140 – New stragedy

If you talk about it, it’s a dream, if you invision it, it’s possible but if you schedule it, it’s real.

Soms kan je alles heel duidelijk hebben bedacht, uitgeschreven en werkt het misschien toch net even anders. Mijn timing van miracle morning is zoals altijd weer waardeloos. Als in elke keer als ik weer eens een verandering wil doorvoeren, ben ik op reis, aan het verhuizen, aan het klussen, noem maar op.

Maargoed dan toch maar beginnen. Het 6 uur opstaan op een vrije dag heeft totaal geen zin als er verder niet echt een planning is. Het uurtje voor jezelf kan dan zodra je wakker ben ook gewoon. Want nu ben ik tot 9 uur sochtends actief en daarna wil ik slapen! Misschien wel herkenbaar voor sommige met een onregelmatig rooster.

Op reis is het om 6 uur opstaan leuk voor een ochtend, je ziet namelijk echt een te gekke kant van een nieuwe stad. Even alleen met jezelf en de stad. In Kopenhagen was dat echt heerlijk, gewoon wandelen en schrijven en naja al die dingen.

De plannen die je maakt moet je soms een beetje herschrijven om bij je uiteindelijke doel te komen. Zoals ze altijd zeggen er zijn meerdere wegen naar Rome! Ik heb al een aantal wegen gehad, soms met doodlopende paden. Maar hey never give up! You have to change your life to change your life!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: