139 – Nieuwe maand

You are the master gardener of your life. You decide what to plant in your garden of life.

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Bam!! Zin in!! En nee niet vanwege die vreselijke kerst toestanden, het vele eten en dat soort dingen! Noooo.

Nog een maand om dit jaar uit te knallen! Een jaar die weer zoveel wijsheden heeft gebracht door de vele tegenslagen maar ook zoveel mooie dingen om dankbaar voor te zijn!

Wat MOET ik deze maand nog doen van mezelf!

Twee nummers schrijven, hoeft niet aan de wereld getoond te worden, mag wel.

– Twee keer per week sporten weer in mijn wekelijkse planning zetten! Prio van maken, mijn tijd is belangrijker dan welke dan ook! War-map invullen!!

– Miracle morning 5/7 minimaal! Het liefst elke dag, 6 uur opstaan maar op de rust dagen hem wel doen maar dan eventueel op andere momenten!

Ken je dat gevoel dat je je doelen opschrijft en mega excited word! Je wilt niet weten hoe snel ik nu op scherm zit te rammen, om dit bericht af te schrijven!! Omdat ik er zoveel zin in heb! (Ja ik schrijf op mijn telefoon nu)

Hebben jullie nog plannen of juist met gebogen hoofd het jaar afmaken en pas in het nieuwe jaar weer aan de gang? Begin het liefst nu, een plan vooruit maken is een plan maken in je hoofd maar niet doen!

Ik had vanochtend duizend excuses om absoluut niet naar een les Muscle punch te gaan! Maar ze waren in the end allemaal bullshit toen ik bedacht dat ik dit voor mezelf doe en voor niemand anders! Dus wil ik mezelf teleurstellen, draai je dan lekker om in bed Madelon, maar dan ga je je doelen nooit halen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: