138 – Idea

Start now, start where you are. Start with fear. Start with pain. Start with doubt. Start with you hands shaking. Just start – Mel Robbins

Gisteren bij een geweldige show van Beth Hart geweest. Wat een geweldige artiest! Gewoon in je eentje een hele Afas plat spelen, hoe dan? Ik bewonder haar, om wie ze is, de reis die ze gemaakt heeft en steeds keer op keer maakt en uiteraard haar stem!
Tijdens zo een show is mijn hoofd echt een rollercoaster, door de songs, de teksten maar ook je eigen doelen of dingen die je zou willen bereiken, waar je keer op keer weer van wegrent. Of misschien gewoon te laf bent om te beginnen.

Sinds ik het sporten weer een beetje ingebouwd heb in mijn wekelijkse drukte, denk ik dat ik naast het repeteren gewoon een vast moment in de week moet inplannen om te schrijven of dat soort dingen.

Maar goed terug even naar gisteren. Beth speelde de zaal echt plat, zo stil soms en zo klein in zo een mega grote ruimte! Echt bijzonder. Vanavond mogen we nog een keer naar de band show! Heb er zin in!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: