137 – Failure

Don’t fear failure. Fear being in the exact same place next year as you are today.

Best gek als je een zogenaamd zelfhulpboek leest, je je er dan strikt 100% aan wilt houden! Terwijl er ook staat dat je pauze dagen mag inplannen. Dus dat MAG, Madelon.
Zolang je het maar inplant en niet s’ochtends die discussie aangaat met jezelf.

Heerlijke dagen in Denemarken gehad maar ook vermoeiend om 2x 10 uur te rijden. Dus had ik besloten om twee rust dagen voor mezelf ingepland. Wel een momentje voor jezelf maar niet om 6 uur naast je bed, omdat je eigenlijk maar 4 uur geslapen heb. Wat echt minimaal is wat ik nodig heb. En dit klinkt allemaal helemaal alsof het moet, moet. Maar ik doe dit natuurlijk voor mezelf.

Ik merk ondanks dat ik pas een kleine week bezig ben, het een deuk brengt in het gene waar ik zo lekker in bezig was! Vandaag een paar dingen die even een ‘Obstacle is the way’ momentje. Maar echt, we laten ons niet tegenhouden!

Vanavond optreden, MIJN PASSIE!, ik heb er zoveel zin in! En vanaf dan pakken we hem weer op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: