135 – Afgehaakt?

The distance between your dreams and reality is called action!

Ja dat zou toch wat zijn, als ik NU al was gestopt. Maar nee hoor deze dame stond netjes om 6 uur naast het bedje. Hele discussie weer met mezelf, ja maar je mocht toch ook 30 dagen Miracle morning doen met pauzes, bijv niet in het weekend? Het is nu toch weekend? Dus kruip lekker terug je warme bedje in en f*ck it!

Maar ik dacht echt? Mijn goals stel ik op die manier toch ook niet uit? Dus eruit, het nare is wel dat het echt koud is gewoon. Althans ik heb het snel koud, dus zodra ik mijn bed uit stap moeten er meteen 3 truien aan om niet meteen rillend op de bank te zitten.

Anyway vandaag had ik een mega interessante meeting, waar eigenlijk veel over wat ik de laatste tijd leer in terug kwam.  Echt tof om met een groep van 200 like-minded people samen te zijn. Ging over vastgoed, e-commerce, mindset en doelen. Wat willen we volgend jaar? Wat kan beter? Waar ben je dankbaar voor? En niet alleen omdat het einde van het jaar er weer aankomt en dan natuurlijk de goede voornemens.

No way! Elke dag is een nieuwe kans en een nieuw moment om vooruit te kijken en te reflecteren op dingen die misschien anders of beter kunnen. Nu probeer ik dat al veel vaker te doen maar soms door de drukte van de dag vergeet je gewoon dat elke minuut die voorbij gaat nooit meer terug komt. Tijd gaat altijd weg, je weet nooit hoeveel je nog heb.

Dus als je die droom heb, die bij mij nog niet helemaal clear is. Waarom wachten? Neem ACTIE!! Er alleen maar over nadenken is niet genoeg, actie nemen, falen opnieuw beginnen, misschien met een andere weg. Maar je pad er na toe, zelf. Maar doe iets!

Fijne avond!

One Comment on “135 – Afgehaakt?

  1. Hoi Madelon ,
    Wat een gedoe dat opstaan voor je .
    Maar ik ben supertrots dat je zoveel dingen aanpakt en doet en toch je leven veel jeu geeft , ondanks dat de weg er naar toe niet altijd makkelijk is , of dat je zelf heel veel bomen op de weg ziet .
    Soms moet je gewoon doen !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: