132 – Eigenlijk is het best duidelijk..

You are not required to set yourself on fire to keep other people warm.

Ken je die situaties? Dat je denkt, wacht even is dit niet iets, een punt waar ik al een paar keer eerder heb gestaan? Dat ik toen keihard op m’n bek ging en dat nu wederom weer lijkt te gaan gebeuren? Maar we liever nog een keer ons kop stoten, want het is wel zo veilig om binnen die paden te blijven denken? Ken je dat?

De laatste weken zijn deze situaties maar al te herkenbaar en komen ze steeds sneller en in allerlei vormen terug. Soms kan ik verdwalen in vacatures van nieuwe jobs, waar ik me al helemaal kan indenken hoe het zou zijn om daar dan te werken. Vervolgens weer een andere job, die me dan weer helemaal geweldig lijk. Vooral lekker weg blijven lopen bij je dromen, hoe vaak heb ik dit nu al geschreven de afgelopen maanden? Vooral lekker niet doen, wat je wil en vooral lekker je kop in het zand steken.

De maand november en ook wel december zijn bij mij altijd een chaos maanden, maanden  waarin ik vaak hele rare besluiten kan nemen. En nee niet vanwege die vreselijke kerstdrukte etc. Waarom wel? Dat zijn maanden dat ik ineens weer ergens anders wil werken, onwijs veel concerten bezoek in binnen en buitenland en vooral altijd opzoek ben wat ik nou eigenlijk wil of kan of doe of dat. Het zijn ook vaak de maanden dat vanwege toch wel die gekke kerstchaos werkgevers maar ook wel mensen ineens meer van je willen ofzo? Maar andersom er weinig duidelijkheid mag zijn, wat jammer is wat dat zorgt voor nog meer chaos. Let’s run away!

Vandaag heb ik daarom wederom vooral alles niet gedaan wat ik had gepland en ga ik straks lekker richting Breda naar een concert. We zien morgen wel weer verder. Ohja dit was niet echt een inspiratie verhaaltje maar gewoon even een mededeling :).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: