131 – Comfortzone

If it scares you, then you should probably do it!

Al een tijdje, leek het me leuk, om misschien, weer eens te gaan sporten. Precies zo ging die gedachten in mijn hoofd. Meer twijfel kun je bijna niet in een zin stoppen toch?

Geen tijd is geen excuus meer want als ik weet dat als je echt wil je gewoon tijd kan maken. De grote vraag was vooral meer wat. Wat ga ik doen dat als ik sochtends de wekker zet, eruit ga en daar dan heen zou gaan en dat dan ook echt zou gaan doen.

Tijdje terug ben ik gaan zwemmen. Best leuk maar ook wel wat saai, een uur lang heen en weer zwemmen. Na drie keer elke keer 64 banen te zwemmen dacht ik…hmm misschien iets wat iets uitdagender is.

Boksen dat wil ik! Meteen ja maar, nee maar, wat als. Ik heb natuurlijk die pols operatie gehad een aantal jaar terug en die pols, kun je wel een polsje noemen. Hij is niet erg sterk, push ups en dat soort dingen gaan niet. Misschien wel als ik hem goed zou verbinden. Maar ik had al vijftien olifanten op de weg gecreëerd voordat m’n idee een plan kon worden.

Maar luister, waarom probeer je het niet gewoon. Prik een datum, neem een proefles, na 1x sla je die pols niet weer kapot. Dus ik boekte die les in, zaterdagochtend om 1000, gelukkig niet alleen, maar toch wel zaterdag ochtend!! Je kunt je enigzins indenken wat ik vanochtend dacht toen die wekker ging. Maar ik ben geweest.

Iemand zei; welkom bij je nieuwe verslaving! Ik vond het echt leuk, de olifanten zijn van het pad af en ik wil nog een keer!

One Comment on “131 – Comfortzone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: