130 – Wat deed je met je tijd?

Clear your mind, your heart is trying to tell you something – Michael Pilarczyk

Ik vind het buitengewoon relax om tijdens het wandelen een meditatie te luisteren of podcast. Afgelopen avond deed ik een rondje van ongeveer 70 minuten, goed voor twee lange meditaties. Sommige doen iets, zetten je aan het denken en sommige hoor ik niet eens. Omdat m’n focus dan toch niet helemaal daar lijkt te zijn.

We liepen in de regen, sinds ik een best chille regenjas heb vind ik dat helemaal niet erg. Lekker anoniem, half donker, wat koud, beetje regen. Geen mens op straat behalve een paar mede hond bezitters. Heerlijk!

Ik luisterde naar een meditatie. Ga rustig zitten of liggen. Naja nu even niet. Gewoon aan de wandel. Een prettig piano muziekje op de achtergrond. Sommige zijn ook ter inspiratie. Dit was er eentje van Michael Pilarczyk. Wat heb je gedaan met je tijd? Wat deed je met je tijd de afgelopen 5 jaar?

Ook hallo, Het enige wat je hoeft te doen is te beslissen wat je doet met de tijd die je is gegeven. Oké oké. Gaan we weer. Maar zo waar! Wees je bewust van elke keuze die je maakt. Zo werden er een aantal van dit soort wijze dingen gezegd. Waar word je blij van? En dan weer die alleszeggende vraag. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

Elke dag is een nieuwe bladzijde in je levensboek. Het is aan jouw, welk verhaal je schrijft! En ik bleef luisteren.

Waar doe je het echt voor? Voor wie? Maar waar doe je het echt voor?

En nog een paar rake vragen.

Op school zou er dan staan, aan het eind na de vraag. Waar doe je het echt voor?

*stof tot nadenken*

Reacties of pms zijn welkom..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: