51 – Friday the 13th

Friday the 13th is still better than Monday whatever.

Hoe gaat het nou met je Urban Jungle? Ja, eigenlijk best goed zijn drie mini calathea’s bij gekomen en een nieuwe ‘erwt’ die ik helaas had verzopen.
Maar je zou niet meer naar de tuincentra’s gaan toch? Klopt, maar planten koop je tegenwoordig overal zelfs bij de supermarkt.
Maar je moest toch minimaliseren? Ja dat klopt, ik heb er vooral veel over nagedacht. Als ik nu naar mijn huis zou moeten zou ik eigenlijk alleen mijn planten, cd’s, laptop, gitaren, wat kleding, wat make up meenemen!
Waarom bewaar je dan nu al die andere spullen nog? Ja, dat is een hele goede vraag, maar wat moet ik er dan meedoen? Weggooien is ook zo zonde.

Vrijdag de 13de, een vrijdag zoals alle andere. Mij boeit het totaal niet. Vanavond mag ik met mijn band Lucky 13 openen voor Dilana in p60, Amstelveen! Echt onwijs veel zin in! Had vandaag wel echt het idee dat ik echt nieuwe kleding daarvoor nodig heb, maar heb niks gehaald. Dus ik ga zo maar eens een duik in mijn kleding kast nemen om te kijken of er nog wat bruikbaars in zit. Veel broeken hebben de laatste tijd de geest gegeven dus hij is flink aan het uitdunnen. Heb echt vanaf januari niks meer gekocht. Best cool! En eigenlijk ook niet echt nodig gehad.  Ik ben benieuwd naar de outfit van vanavond haha!

Bovenstaande vragen heb ik veel gehad de laatste dagen, heel grappig dat iedereen zich er ineens mee bezig houd. Madelon gaat een maand vegan, ohh dit mag jij niet zeker? Nou echt raar wat jij doet? Madelon gaat een minimalitisch leven aan? Ey dit hoor toch niet bij jouw lifestyle? Nee je mag niet naar het tuincentrum hoor! Ja je staat ergens voor of niet en dat is ook zo!  Nu alleen nog even een balans vinden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: