49- Spring

Hello spring we missed your green grass, warm sunshine and beautiful flowers.

Dat moment dat iemand naar je toekomt, jij bent ook niet erg actief meer op je blog! Oh ik heb eergister nog wat gepost toch? Oh, nee hoor!
Dus, soms denk je een post te plannen, maar ging er ergens iets mis. Dus hier onder geschreven was eigenlijk gepland voor twee dagen geleden!

Vroeger had ik nooit echt moeite met de verschillende seizoenen. Onder het mom van elk seizoen heeft zijn charme ofzo. Maar nu vind ik de kou en de donkerte van de winter toch eigenlijk niks en ben ik dus des te blijer dat de lente er eindelijk is!

Zoals vele van jullie weten vind ik het, meer dan leuk om met interieurstyling en ontwerp bezig te zijn. Ook de reden dat ik toen ben afgestudeerd in die richting. Maar nog veel leuker vind ik het om tijdelijke dingen aan een interieur toe te voegen. Zoals planten en bloemen, ze veranderen continue en kunnen net even dat extra’s geven aan je interieur. Daarom ben ik ook altijd opzoek naar iets geks of bijzonders.

Ik maakte kennis met de geweldige bloemen van Freshcap Group. Freshcap group werd opgericht door een Zuid-afrikaanse teler en een Nederlandse bloemenhandelaar in 2008. Buiten dat ze erg mooie bloemen hebben, worden alle bloemen ook verpakt met de grootste zorg voor mens en natuur. Ik werd helemaal gelukkig van de felle kleuren die bloemen hadden en ook wel heel prettig is dat ze nu al weer meer dan een week staan en ze nog steeds gewoon heel mooi zijn. Het assortiment omvat Protea, Banksia, Leucospermum, Leucadendron, Brunia, Berzelia en Erica, evenals een breed scala aan andere exoten en boeketten die gemaakt van deze producten.
Zie hieronder het resultaat, van de toevoeging van deze mooie bloemen.

Zijn ze niet geweldig? Van sommige weet ik niet eens de naam. Maar ik hoop dat ze nog een tijd blijven staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: