48-Impossible

There is no such thing as ‘impossible’. If you can dream it and believe it, it can happen. We live in an infinite universe , with infinite possibilities. Stay open to the possibilities! – Abraham Hicks

Soms lijkt alles gewoon stil te staan. Alles gaat zoals het gaat. Er gebeurd even weinig, waar ik meestal heel onrustig van word. Want alles moet snel en vooral in beweging zijn!
Minimalisme, gaat goed. Vegan leven, gaat goed met sommige uitstapjes. Huisje, de mannen bouwen hard door. En zo nog een heel lijstje met dingen. Het is alweer even geleden dat ik een blog schreef, omdat schrijven over niks gewoon net zo goed niet gedaan kan worden.

Toch dacht ik, misschien even wat ervaringen delen. Mensen zeggen vaak, je moet echt een hobby zoeken. Dat houd ik dan vervolgens 4 weken vol. Sporten, schilderen, steentjes plakken, tekenen, wandelen, fotograferen en ga zo nog maar even door. Toch is er eentje die dichtbij blijft altijd en dat is muziek maken. Ik heb een paar ontzettend gave gigs mogen doen, met mijn bandje Lucky13 en er staan nog wat andere toffe dingen op de planning de komende weken met mijn andere projecten. Tegelijkertijd wil ik graag weer creatief bezig zijn, wat in mijn geval inhoud, ontwerpen. Toch wel een passie die mij altijd blijft achtervolgen. Doe er dan wat mee, hoor ik jullie zeggen. Ja, maar wat? Dat is zo een vraag die me blijft achtervolgen. Ik heb natuurlijk de toffe baan van keukenontwerper bij Ikea, wat echt onwijs leuk is, maar daarnaast zou ik toch wel meer van mijn skills willen laten zien. Ik heb niet voor niks een aantal jaar op een interieuropleiding gezeten, ook afgerond en afgestuurd, maartoch.

Voor nu, houd ik me dan bezig met het inrichten van mijn eigen huisje, ook erg leuk! Mijn eigen zolderkamertje is inmiddels omgetoverd tot een ware Urban Jungle, waar ik ook erg trots op ben! Maar ben ik de enige die altijd zoekende is naar meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: