46 – Minimal blog?

The more i threw away, the more i found – Don DeLillo

Bijna elke dag van de week dacht ik, je MOET wel even wat op je blog posten Madelon! Ik weet hoeveel mensen er lezen als er een blog geplaatst is en nu heeft zonder enige bedoelingen de blog ineens een heel minimalistische houding aangenomen.
Ik ben druk geweest met van alles, vooral lekker aan het opruimen. Voor de zoveelste keer door dezelfde spullen heen, dezelfde boeken, die ik misschien ooit hoop de verkopen. De kleren waar ik misschien weer ooit in pas. Klaar mee! Het meeste van de kleding in de goede doelen bak gedaan, want missen zal ik ze toch niet.

Zoals ik een tijdje terug schreef. Je huis is een geen opslag, waar het bij mij nog steeds wel erg op lijkt. Langzaamaan gaan de spullen weg, maar ben toch materialistische aangelegd dan ik dacht. Staan een paar pumps, of meer liggen, want die liggen in zo een vergeten bak onder mijn bed. Die ik tijdens het optreden tegen kwam, ohja van mijn eerste schoolfeest, allemaal herinneringen. Maar heb ik daar die schoenen voor nodig of zal een foto voldoende zijn? Nou op deze manier duurt het dus eeuwen om door alle spullen heen te gaan!

Verder heb ik weer wat aandacht aan mijn oude hobby gegeven. Als jong meisje mocht ik bij mijn oom helpen op de kwekerij, wat ik echt helemaal geweldig vond. Ik vind planten altijd lekker ruiken en geven mij gewoon een positieve vibe. Dus waarom daar niks mee doen? Niet zoals ik vroeger deed, meteen mijn halve kamer ombouwen tot een kwekerij. Maar gewoon een klein kweekbakje, samen met een vriendin naar het tuincentrum en gewoon heel hard hopen dat ik ze niet weer verzuip of laat uitdrogen. Inmiddels heb ik ook mijn eigen ecosysteem gebouwd, ja helemaal trots, binnenkort denk een DIY hierover!

One Comment on “46 – Minimal blog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: