34 – Weekly 3

I could never go vegan – said almost every vegan (before going vegan)

Zoo we zijn al weer meer dan twee weken op pad! En eerlijk is eerlijk het is goed te doen! Nog steeds moet ik iets voor die kaas vinden, want dat blijft echt het enige op het moment waar ik soms echt zwaar behoefte aan heb!
Verder bevalt mij deze lifestyle eigenlijk prima, zover ik dat kan zeggen na 2,5 week. Maar ik vind het leuk, leer meer over voedsel en voel me een stuk beter! Daarbij er verdwijnen kilo’s, hoe fijn! Ik hoef er niet eens echt op te letten, super fijne bijkomstigheid.
Ik heb weer lekker zitten knutselen voor het weekmenu, deze is iets later in de week omdat er een paar avondmaaltijden kwamen te vervallen door een andere planning. Heb net al de heerlijke wraps gegeten, dit is hem voor de komende week. Waarbij ik echt benieuwd ben naar de pasta en of het mij lukt om de gele curry net zo lekker te maken als mijn vriendinnetje laatst gedaan heeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: