01- Het begin.

Laten we beginnen bij het begin, want daar zijn die dingen nou eenmaal voor. – Thomas Acda.

Maar wat is het begin? Honderd vragen, Nederlands of Engels schrijven? Allebei? Zoals vele weten is mijn taalvaardigheid nou juist niet echt om over naar huis te schrijven. Laat ik me daardoor weer tegenhouden? Nee 🙂
Twee-talig? Laten we beginnen bij Nederlands.

Hoe de naam ontstond? Eigenlijk door bovenstaande, leuke ideeën en iets om mijn  spreekwoordelijke ‘ei’ kwijt te kunnen. Interieur, gedachtes, lifestyle, muziek en alles wat ik leuk vind om met jullie te delen. Eigenlijk ging het daar al fout, een titel waar twee woorden met dezelfde betekenis in zitten, en al geregistreerd. Misschien moet ik dan toch niet gaan schrijven? Nee, ook dit houd me niet tegen, staat wel een beetje voor wie ik ben. Impulsief, snelle beslissingen en vaak met een gekke twist, klopt vaak net niet helemaal,  dus we laten het zo. Acceptatie zullen we het maar noemen.

Mocht ik het hele website bijhouden gaan begrijpen zullen er steeds met topics online komen,  blijf volgen of deze spontane actie tot iets leuks uitpakt, of dat we straks met ze alle kunnen lachen?

Liefs,
Madelon.

Deze TED heeft mij eigenlijk over de streep getrokken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: